härlig dag

Vi åkte iväg igår för Markus stanna hemma så vi kunde göra nåt skoj me barnen för en gång skull! Vi åkte till väla o åt lunch först, ja åt thaimat o amanda o markus mc donalds. Sen gick vi lite i affärer, agnes fick nya mocasiner, henne gamla börjar bli små. Vi va inne på mekkonomen outlet, markus kolla på en ljusramp, han fick ett bra pris men köpte dem inte (pucko) haha!
Sen skulle vi till busfabriken, men vi blev utslängda i ingången, loken va överfull o de fick enligt lag inte va fler folk i lokalen, o me den massa me folk utanför som ville in så insåg vi att de skulle inte va lönt att vänta, så vi åkte till nya ikea i HBG så Amanda kunde leka där, de va hennes eget förslag haha, hon hade skoj o ja o markus tog en fika under tiden, när vi hämtat amanda i lekrummet gick vi o kolla lite, vi köpte lite roliga köksgrejor som kan va bra o ha o haklappar o skedar till agnes!
Sen körde vi till babyproffsen för aj ville ha en sulky till Agnes, de gör fruktansvärt ont i ryggen när ja ska asa agnes o vagn upp o ner i trappan när amanda ska till dagis, så vi köpte den så hon kan ha den när ja e ensam me barnen o ska ut, hon e egentligen för liten, men de lilla hon ska ha den gör inget anser ja!
Sen åkte vi tillbaka till äckliga Perstorp o åt kinamat här, markus åt ryggbiff istället, men en lyckad dag ble de allafall o alla va nöjda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback